Mijn leven vraagt dat ik mij blijf ontwikkelen en dat kan ik door mij te verbinden met wat ik tegenkom. Luisteren naar wat mijn gevoel te vertellen heeft, helpt mij in mijn continue ontdekkingstocht om mijzelf te zijn in aanwezigheid… Lees meer »

┬áProblemen waar haptotherapie bij helpt: Persoonlijke groei en zingeving Moeite met het herkennen en uitdrukken van gevoelens Geestelijke overbelasting, langdurige vermoeidheid, verminderde concentratie, onrustigheid of prikkelbaarheid Somberheid, depressieve klachten, piekeren, benauwdheid of gevoelens van neerslachtigheid Onzekerheid, faalangst Verwerking van verlies,… Lees meer »

Vanuit je verlangens, behoeften, wensen, verwachtingen maak je keuzes om je leven in te richten. Zo ben je in staat om verder te groeien en te ontwikkelen en om vorm, inhoud en betekenis aan je leven te geven. Door een… Lees meer »

Iedereen krijgt in het leven te maken met veranderingen, pijn en verlies. Het is niet altijd gemakkelijk om aan de nieuwe situatie of levensfase vorm te geven. Als je iets verloren hebt wat eerder bij je bestaan hoorde zijn er… Lees meer »

Haptotherapie maakt je bewust van je gevoel en hoe je daar verbaal en non-verbaal over communiceert. De worstelingen in het leven komen vaak voort uit het verschil tussen wat je voelt, wat je denkt en hoe je leeft. Haptotherapie maakt… Lees meer »